Om mig

Jeg er uddannet køkkenleder, pædagog samt coach fra Sofia Manning, jeg har bl.a. arbejdet som familieplejer, pædagog på et opholdsted for unge, samt støtteperson til forældre med anbragte børn.

Jeg har altid været optaget af samtalen mellem mennesker, hvad refleksioner over mit eget liv kan føre til og jeg er begejstret over, hvad coachingen kan gøre for at jeg bliver sporet ind på den vej, jeg ønsker at gå.

Jeg har været ramt af stress et par gange og fundet ud af, at det er vigtigt for mig, at bruge min tid betydningsfuldt og på ting der gør mig glad.

Jeg er en stolt mor til 3 voksne sønner og en plejedatter, svigermor til 3 dejlige svigerdøtre og farmor til 2 snart 3 skønne børnebørn.

Personligt drømmer jeg om at gøre en forskel i verden, se mennesker ”shine” i processen, at hjælpe mennesker der eksempelvis er stressede eller mistrives, eller som går med en drøm i maven, der presser sig på.

Stress og mistrivsel kan der være mange grunde til.

  • Presset på job
  • Presset af uddannelse
  • Tanker om ikke at være god nok
  • Efter en skilsmisse
  • At have et kronisk sygt barn


Ruth
Ruth4

Coaching er ikke behandling – eksempelvis psykisk syge, mennesker med misbrug eller når stress er blevet en sygdom, er der brug for læge/psykolog eller psykoterapeut. Men når man føler sig presset i livet, job, mistrives på sin uddannelse eller hvad det nu kan være, er coaching et fantastisk værktøj. Det kan også være man har brug for hjælp til at finde vejen videre evt. efter en skilsmisse, eller efter længere tids sygemelding.

Målgruppen er bred, det er fordi, det at mistrives, være presset/stresset af job uddannelse, livet i det hele taget, ikke er indskrænket til en bestemt gruppe mennesker, men forefindes i alle aldre, faggrupper, samfundslag mm.

Når vi arbejder med os selv på den coachende måde, får vi muligheder for at kigge på os selv, på vores liv fra et helikopterperspektiv, vi får muligheden for at se det hele lidt fra oven og dermed se, hvor vi kan ”skrue” lidt, for at skabe det mest meningsfyldte liv for os selv.

Som coach arbejder jeg med tilgangen til livet, med indsigter, motivation og forandringer. Jeg støtter og opmuntrer undervejs.

I coaching får du øje på nye perspektiver, kompetencer og ressourcer du besidder og du vil opnå klarhed over hvilke forhindringer, der ligger til grund for, at du ofte ender med de samme udfordringer og hvilke mønstre der holder dig fast.

Coachingen foregår hjemme hos mig i et værelse indrettet til det. Et sted, hvor jeg befinder mig godt, hvor der er ro og fred til, at du kan fordybe dig i det der opstår under vores snak.

Det kan også foregå på Teams, hvis du er mere komfortabel ved at sidde hjemme hos dig selv, eller afstanden og transport er problematisk.